Friday, April 12, 2019

Produkttest- Lelo Hula Beads


Lelo Hula beads är knipkulor som vibrerar och roterar och unik på det sättet att man styr själva vibreringen genom att röra på en fjärrkontroll på olika sätt. Så här beskriver Passion of Sweden produkten:

Upplev en ny känsla när du försiktigt för in den lilla roterande kulan och låter de intensiva och kraftfulla vibrationerna sprida sig längs dina blygläppar och upp mot klitoris. Vill du ha mer än så tar du det till nästa nivå och för in kulorna så att den lilla översta kulan roterar mot G-punkten samtidigt som den större kulan kraftigt vibrerar i sina 8 olika vibrationsmönster som du själv eller din partner justerar med fjärrkontrollen. Hula Beads ger er obegränsade möjligheter under förspelet eller på lite mer vågade platser som restaurangen eller dansgolvet. Det är bara dina fantasier som sätter stop på var och när LELOs kittlande sköna Hula Beads kan användas.


Jag erkänner att jag inte läst på innan jag testade den här och känner att jag nog behöver göra några till prov så vi riktigt lär känna varann.  Det kom med en liten beskrivning - men det handlade enbart om hur fjärrkontrollen fungerar - så resten fick jag hitta på själv. Det var ju lite kittlande i sig förstås......läser på!

Som första intryck så kändes den lyxig och har fin yta - när jag körde igång tog det en stund att förstå att jag styrde intensiteten och vibreringen helt genom att vrida och skaka på fjärrkontrollen. När det gick upp för mig så tänkte jag att kanske det är bäst att ha en partner med här som kan styra. Nu var jag ensam så fick sköta allt själv och det gick helt ok efter en stund.
Kulan längst ut roterade och när jag förde in den så kom en skön kontakt med G-punkten med sin rotation. Jag upplevde först en liten distrahering av att jag måste jobba med båda händerna - en som skakade fjärrkontrollen och en som styrde själva vibratorn.  Men när jag väl hade landat i det så upplevde jag en riktigt skön stund och fick till en riktigt bra orgasm!


Jag ser framemot flera stunder med Hula Beads och kanske jag låter mannen styra nästa gång!

Lelo Hula Beads finns i flera färger och kan beställas från Passion of Sweden.

1 comment:

  1. Hej ja vill gärna läsa mer när ni testat dildos.
    Eller något annat sexigt

    ReplyDelete