Monday, March 11, 2019

Effektivering


Jag har gjort lite utveckling, eller rättare sagt lite effektivering i mitt sexliv :)
Jag vill påstå att jag är en Modern Business Woman, framför allt en Strong Independant Woman! Och jag tar hand om mig själv och mitt eget sexbehov. Nu snackar jag onani igen...
Jag mår bäst om jag får starta dagen med lite självmys i form av onani och orgasm. Morgonen är alltid kaos för en stor familj, så det blir sällan nåt långt projekt. Typ in och ut och sen är det klart. Detta har varit min rutin i 25 år, så jag har lärt mig hur man gör på bara ett par minuter. Ändå kom jag nyligen på en utvecklingsidé som jag är lite nöjd över, trots sin enkelhet.
Jag föredrar att komma genast jag vaknar på morgonen, innan jag ens stiger upp ur sängen. Jag drömmer ofta om sex under natten och är kåt när jag vaknar. Därför har det blivit en naturlig grej för mig. Jag är definitivt en morgonsex-människa om jag får bestämma själv. Mannen är dock kvällssex-människa, men det funkar bra ändå. Jag ser inte att mitt egna sexliv påverkar vårt gemensamma. Han har ju också sitt egna.
I en stor familj blir det ibland i praktiken ändå svårt att få till det på morgonen. Därför har duschen också varit ett ställe perfekt för självmys, lite som en tillflyktsort. Där är man ju inlåst även om man sällan får vara i fred speciellt länge där heller.
När jag städade sovrummet en dag fick jag en impuls att flytta min vibrator från sovrummet till badrummet, i samma låda som hårfönen för att vara lite kinky. Och det tänker jag inte skämmas för, även om nån skulle rota i mina lådor och hitta den. Jag tänker att en modern kvinna kan väl förvara allt hon behöver på morgonen på samma ställe, typ? :) Varför måste det vara så mycket hysh-hysh kring vibratorer? Alla har väl en?! Och de som inte har en är bara avundsjuka på de som har, haha!


Anyway – att ha vibratorn i badrummet öppnade helt nya dörrar. Jag vill också poängtera att det inte handlar om nån liten diskret minivibrator. Tvärtom! Min favvo är en stor power-vibrator som har jättestark motor. Det går tom att vibrera sig till orgasm rakt genom kläderna. Så stark är den, och det är just det som blivit en grej för mig nu. Förutom morgonstunden kan jag nu också smyga in i badrummet en stund för mig själv, och jag behöver inte ens klä av mig. Effektivitet i all sin ära. Nu finns den där när helst jag behöver den – morgon, middag och/eller kväll :)


No comments:

Post a Comment